7chakre.ro
7 CHAKRE :: Energizarea și vitalizarea chakrelor
~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~
Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta Vitala
 
Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
7chakre.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ »»
 
:: 7 Chakre ::    
 
 
 
»» Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

.
   »»     

pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala
Utilizati Energiile creative ale Universului!

Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

ENERGIA VITALĂ & FORȚA VIEȚII
Bio-Energie / Bio-Energy

BIO-ENERGY Corp.: Distribuitor unic autorizat ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală în Europa Centrala- și de Est


rTrend Generator rad5 | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALĂScurta introducere in teoria- și in tainele Tehnologiei ENERGIEI- și FORTEI VITALE UNIVERSALE

Multiplele avantaje ale utilizarii ECHIPAMENTELOR generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală UNIVERSALĂ
(chi / qi & prana & orgon / orgone)

Preluati- și folositi constient Energia Vitală & Forța Vitală Universala pozitiva și benefica in fiecare activitate a Dvs. pt un ajutor eficient al propriei persoane cat și a celor dragi !

Energie și vitalitate pt succesul Dvs. !!
Echipamente energizatoare și revitalizatoare (direct de la Inventator & Producator)!

Bine ați venit pe paginile noastre web!

Bio-Energy Corporation (B E Corp.)   &

                                                  Bio-Energy Consultans LLD.

sunt companii private multinationale cu sediile in Atlanta (statul; Georgia) SUA, și cu mai multe sedii și filiale în Europa ApaVie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA (Telfs, Innsbruck / Austria, Frankfurt am Main / Germania, Budapesta / Ungaria, respectiv; Cluj-Napoca / România) înființate de către inventatorul Orgonitei și a Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală Universală , D-l Karl Hans Welz, firme care are menirea de a răspindii informatiile relevante și a face cunoscute pt cat mai multă lume aceste echipamente unice și performante, precum și de a distribui- și comercializa -in primul rand în UE (Uniunea Europeană) și -în general- în toată Europa-, Echipamentele generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală pe care dânsul le-a descoperit și construit încă la inceputul anilor '90 in secolul trecut, și pe care le-a dezvoltat și perfecționalizat de atuncea încontinuu.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAKarl Hans Welz a fost primul om de pe aceasta planeta care a reusit ca să descopere/inventeze- și să construiască un echipament care efectiv genera Energie Vitală & Forță Vitală.
Datorita inveției lui, DOR-ul negativ- și nociv (energia orgonica statica și malefica) putea fi re-transformata din nou in energie pozitiva, dinamica și benefica.

Noile și performantele Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală Universală sunt construite din cel mai bun și mai performant material in acumularea Energiei Vitale & Fortei Vitale -Orgonite™- descoperit tot de catre D-l Welz.

Echipamentele de Energie Vitală și Forta Vitala, atata timp cat sunt in functiune, genereaza efectiv incontinuu Energie- și Forță Vitală Universala (Chi / Prana / Orgon), și pot fi comandate numai prin reteaua de distributie- și prin distribuitorii autorizati de catre B.E.C și D-l Karl Hans Welz.

Notă redactor: ceea ce se poate vedea și citi pe diferite alte pagini (în speță, în limba engleză, dar mai nou traduse și în limba română), nu sunt altceva decat minciuni scuntate și inseletorie josnica, cu niste falsuri nefunctionale, provocate de niste persoane (haideti sa le spunem pe nume; escroci sau hoți) care; sau
- nu au habar de functionarea Energiei Vitale și Fortei Vitale Universale și de Legile ce o guverneaza, sau/(si)
- vor sa insele -cu buna credinta(?)(!)- pe cei care nu au destule notiuni și destula cunoastere informationala și practică despre aceasta energie mistică subtilă -Energia Vitală & Forță Vitală Universală- (si despre Echipamentele generatoare -si NU acumulatoare!- a acestei forte și energii vitale)
- avand o totala lipsa de creativitate, pot doar sa incerce sa fure și să copieze anumite idei și inventii in loc sa construiasca ceva nou și -mai ales!- functionabil
Aici trebuie sa amintim- din pacate - și acei 'adepti' din tară care -fara sa verifice autenticitatea și veriditatea unor informatii- o preiau și o raspandesc fără sa se deranjeze sa o verifice.
Trist. Trist și dezamăgitor, fiindca pt o persoana neinitiata, dar plin cu bunavointa și cu deschidere spre ezoterie, spre spiritualism și spre energiile invizibile, dar existente, care ne invaluie și ne influenteaza -practic- tot timpul, o asemenea "intalnire" cu respectivii escroci și cu falsurile lor nefunctionale poate fi dezastruoasa dpdv a evolutiei spirituale a persoanei respective și de increderea in aceste 'lucruri', fiindca -de multe ori- dezamagit și suparat cand isi da seama ca a fost pacalit, isi pierde aceasta incredere, isi intoarce spatele acestor cunoștințe și acestor lucruri, scufundandu-se din nou -doar- in lumea materiala, ignorand -chiar si- existenta unei lumi spirituale, pierzandu-si și speranta de a evolua -desigur, in paralel cu lumea materiala- și dpdv spiritual.
Știm despre ce vorbim, fiindcă am întâlnit asemenea oameni, și am vorbit cu ei.
Iar, redarea încrederii acestor oameni, în energiile mistice, în lumea spirituală și -în general- în ezoterie, este un proces lung și anevoios.

Energia Vitală / Forța Vitală / Forța Vieții / Bio-Energia,

meditatie | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsau altfel, folosind- și avand alte nume ca; Chi/ Qi (chinezi), Ki / Khí (japonezi), Mana (polinezieni), Prana (indusi), Pneuma (greci), Orgon(e) (dr. Wilhelm Reich), Od / Forta Odica (Baron Karl von Reichenbach), Elan-Vital ( Henri Bergson), Energia Tachyion - Telesma (Hermes Trismegistus), fluid magnetic & magnetism animal (Franz Anton Mesmer), Aura (dr. Kilner), Energia Punctului-Null (Albert Einstein & Otto Stern), Forța-X ( L. E. Eeman), Bio-plazma (cercetatori rusi), etc., etc., este esența, suflul și sursa vieții, întrepatrunde- și trece prin toate formele și le dă viață.
Fără ea nu există -nu poate exista- viața.

Este un fluid nelimitat de energie divină, o forta invizibila care mentine totul in viata, ne inconjoara in permanenta și care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica și psihica, fericirea, echilibrul, armonia și bunastarea.

B-EC Dacă doriți o dovadă a existentei- și a transferului acestei energii- și forte mistice, efectuati "Testul de transfer". Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | Meditație, relaxare, regenerare | Yoga
Prin acest Test unic și interesant, nu numai ca demonstram existenta Energiei Vitale & Forței Vitale, ci și faptul, ca ea- cu ajutorul unor 'legături structurale' adecvate- poate fi transmisa- și transferata oriunde- și la orice distanta(!), poate fi perceputa- și preluata -constient!- și folosita in toate activitatile- și actiunile noastre, pt a beneficia de toate avantajele oferite și spre a obtine avantaje- și succese semnificative !

De-alungul istoriei umanitatii, Energia- și Forța Vitală a fost folosita pt- și in nenumarate scopuri și obiective diferite.
Aceasta energie mistica, creativa și pozitiva poate fi preluata -constient- și utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul și avantajul nostru precum și a celor dragi. (!)

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA | checkNe simtim bine și suntem plini de vitalitate, atunci daca beneficiem din abundenta din aceasta energie- și forta pozitiva mistica benefica, și atunci cand circula- și curge neintrerupt-, nelimitat- și fără restrictii in noi, in -corpurile noastre.
Punandu-l in slujba- și in serviciul nostru, ne poate asigura posibilitatea unei vieti-, și a unui trai mai bun-, mai sanatos-, mai fericit-, și mai implinit.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAO zicala straveche chinezeasca afirma: "Cine stie cum sa-si circule energia vitala chi, isi pastreaza sanatatea și tine departe boala și necazurile".

meditatie & relaxare | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA

Energia Vitală & Forța Vitală este generata-, preluata și folosita mai ales de fiintele vii.

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAStim ca Energia- și Forța Vitală este izvorul-, este radacina tuturor activitatilor mentale, -deci implicit și a gândurilor-, stim ca ea se poate transfera-, radia- și directiona.

Gândul este originea, izvorul și punctul de pornire a sentimentelor, a cuvântului, intentiei și a faptei, deci și a evenimentelor sau a trend-ului dorit. Gândul este energie, și ca orice energie este și purtatoare de informatii.

gand | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAOamenii din toate timpurile au utilizat- și au lucrat cu Energia Vitală și Forța Vitală pentru a-si atinge scopurile, și pt a-si realiza- și a-si împlini visele.
Ei au recunoscut înca cu mult timp în urma ca "gândurile" sunt -de fapt- "lucruri", și au presupus -corect- ca 'materia' este de fapt o forma de energie condensata, cristalizata.

Dând- și asigurând incontinuu-, permanent- și nelimitat forta- și putere (adica; Energie Vitală & Forță Vitală!) gandurilor, ele se pot manifesta, și se pot materializa. (!)

Success | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală au fost descoperite de catre Karl Hans Welz, dupa cca 30 de ani de cercetari stiintifice intense.
Aceste Echipamente unice sunt cele mai avansate și mai performante echipamente (unelte) pt autodezvoltare și pt dezvolatrea personalitatii- și a sinelui (implicand și procesul de manifestare- și creatie constienta!), care -de acum, in sfarsit!- este la indemana tuturor, deci și a Dvs.!

relax | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAEchipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală -asa cum le arata și numele- genereaza- și emana incontinuu- și neincetat Energie Vitală & Forță Vitală (Chi, Prana, Fluid Magnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Bio-Energie, etc.).
Si fac acest lucru incontinuu- și neincetat pt avantajul, ajutorul și suportul Dvs.!
Insa, cu ce randament și cu ce eficacitate folositi aceasta Energie- și Forță Vitală, asta depinde in totalitate doar de Dvs. Posibilitatile exista, sunt date, restul depinde de Dvs.!

Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAAsigurati forta- și dati putere gandurilor Dvs. pozitive și creative!

apa | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Aceasta energie pozitiva și mistica poate fi folosita in oricare activitate (fie ea fizica si/sau mentala) și poate aduce succese și avantaje semnificative insemnate pt cel care il preia-, il foloseste și il utilizeaza constient (!).
Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALAsDeasemenea, aceasta energie este utilizata și in procesul de manifestare, fiind componenta esentiala -si indispensabila (!)- a procedeului de creatie constienta.

Atentie! | Echipamente generatoare de ENERGIE- și Forță Vitală UNIVERSALA Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale se poate combina foarte eficient, simplu și util cu ASTROLOGIA  și cu FENG SHUI.
Pentru "know how" vă rugăm ca să ne contactați...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Câteva axiome -importante- ale Energiei Vitală & Fortei Vitale

Iata cateva axiome valabile pentru Forța- și Energia Vitală:
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala este o energie omniprezenta, omnipotenta, primordiala și pulsatorie, demonstrabila -si- cu ajutorul dispozitivelor adecvate
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitala urmeaza legea "entropiei negative"
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi acumulata in unele materiale organice și anorganice (altele le vor "respinge"), cel mai performant material in momentul de fata fiind Orgonita™ / Orgonite™ - inventat de catre acelasi Karl Hans Welz)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu o tehnologie speciala, Energia- și Forța Vitală poate fi generata (vezi Echipamentele de Energie- și Forta Vitala)
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi transmisa -oriunde- și directionata cu ajutorul "legaturilor structurale" ("Distanta este o functie a diferentelor structurale")
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia Vitală pulseaza,(avand oscilatii specifice proprii), fiind -deci- dinamică
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală poate fi modulata -si modelata- atat fizic cat și mental, și poate fi dirijata mental (urmeaza gandul)

Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Câteva teze despre Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală

Echipamentele de Energie- si Forta Vitală in timpul cat ele functioneaza, genereaza- și emit -incontinuu și neincetat- Energie Vitală & Forță Vitală (chi &prana & orgone)
rad2400 | Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipamentele de Energie- si Forta Vitală Energia- și Forța Vitală se poate modula atat fizic cat și virtual
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală cu ajutorulunor accesorii corespunzatoare și adecvate (legaturi structurale) aceasta Energia- și Forța Vitală pura și pozitiva, se poate transfera oriunde, indiferent de distanta fizica
Echipamentele de Energie- si Forta Vitală aceasta Energie Vitală & Forță Vitală benefica, pozitiva și creativa (generata și emanata din Echipamentele de Energie- și Forță Vitală) se poate folosi- și utiliza in oricare- și -desigur- in fiecare activitate, indiferent daca ea este fizica sau mentala

Echipamente de Energie- si Forta Vitala  RAD 2400 HD Dispozitiv Radionic & Psionic & Psihotronic de Putere cu 3 x 2 butoane de setare radionică și suprafață de aderență (stick pad) din Super Orgonita®

In folosul- și avantajul Dvs., cat și a celor dragi...
Folositi-l, și utilizati-l cat mai bine și cat mai eficient!

paprika | Echipament de Energie- și Forță VitalăFiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală are incorporat și integrat -cel putin- un Generator de Energie Vitală & Forță Vitală (Generator Chi, Kí, Prana, Mana, Fluid Mangnetic, Od, Orgon / Orgone, Vril, Energie X, Bio-Energie, etc.) puternic!

Echipament de Energie- și Forță VitalăToate Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală sunt manufacturi unice, sunt confectionate din noua matrice de materiale numita Super Orgonita™ și descoperit de acelasi Karl Hans Welz, (material care este -in prezent- cel mai performant in acumularea Energiei- și Fortei Vitale), au teava/tunul de iesire este din argint, sunt construite- și manufacturate, precum testate- și verificate -de mai multe ori la randul- in laboratorul D-lui Karl Hans Welz, și au inglobate - in functie de tipul aparatelor- cel putin una!-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forta Vitala !

Cu fiecare Echipament de Energie Vitală & Forță Vitalăao2000 Echipament de Energie- si Forta Vitala se poate energiza-, și se poate incarca cu Energie Vitală & Forță Vitală -in timp scurt, pana la saturatie- apa potabila si hrana-in general-, și cu anumite tipuri (AO-, și HD) se pot elimina informatiile negative- și nocive aflate in apa (datorita contaminarii ei energetice, respectiv cu FEM) și re-inlocuirea lor cu informatiile originale, pozitive și benefice, re-transformand apa potabila in Apă Vie!
Acest lucru, doar Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală vi-l pot oferi, nimic- și nimeni altul! !

Echipamente de Energie- si Forta Vitala AO 2000 Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala tip Aqua Optimizer pt energizare (încărcare până la saturație cu Energie Vitală & Forță Vitală dinamică, pozitivă și benefică), re-vitalizare, purificare și optimalizare apă potabilă și hrană

În general, putem afirma despre Echipamentele noastre de Energie Vitală & Forță Vitală că...

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Succese și realizări

vital | Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta VitalaSuccesul este un mod de viata, un -așa numit- "lifestyle".
"Oamenii de succes au obiceiuri de succes" afirmă Brian Tracy, și noi nu îl contrazicem  ;-)).
Dați-vă șansa de a trai mai bine, mai sanatos, și de a avea o viata mai plina, cu mult mai multe succese și realizari!

Noile Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitalã, apartin tehnologiei celui de-al treilea mileniu, fiind proiectate și destinate -pe langa altele, în special- pentru:

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Control imediat – preluati controlul total asupra vietii Dvs., în toate domeniile de schimbare și perfectionare dorite!

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Performante de vârf – obtineti performante înalte în muncã, afaceri, studii, creatie, viata personala, sex și activitãti sportive
  Atingeti nivelul maxim de performantã în toate activitatile dorite și in toate domeniile vietii Dvs.
Randament mai bun, mai ridicat

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autoperfectionare – un puternic ajutor în realizarea schimbãrilor pozitive permanente dorite pe toate planurile și în toate domeniile vietii

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Imbunatatirea imaginii personale - un ajutor considerabil indezvoltarea sinelui și a personalitatii

Energizare Chakre cu Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forta VitalaEchipamente -generatoare- de Energie Vitala Energizare- și curățire chakre, întărirea aurei

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Siguranta și protectie

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Controlul greutatii - gasiti, atingeti și pastrati cu usurinta greutatea ideala a corpului Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Conducerea și managementul vietii Dvs, (sau poate a unei afaceri) - succese concrete și de duratã

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Mãrirea memoriei - învatati sã vã mãriti baza de date si sã extrageti mai usor informatiile înmagazinate in memoria Dvs.

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Eliberarea de stress – învãtati cum sã eliminati stress-ul, sã promovati și sã mãriti relaxarea, cum sa meditati mai profund și mai

Echipamente -generatoare- de Energie Vitalã Autovindecare - porniti și controlati procesul de autovindecare și regenerare a trupului, a organismului și a celulelor cu ajutorul Energiei- și Fortei Vitale.

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaAmeliorarea afectiunilor fizice - prin utilizarea constienta a energiei și fortei vitale

Echipamente -generatoare- de Energie VitalaProgramari complexe de TREND-uri pt succesului scontat,

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala

...

Tehnologia Energiei Vitale & Forței Vitale

     se poate ușor-, elegant și eficient(!) combina cu

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale NEURO-TEHNOLOGIA™ și ECHIPAMENTELE MENTALE & PSIHOTRAINER-e;
pt meditatie și relaxare, revigurare și revitalizare, învățare rapidă, eliberare de stress, armonizare, etc.

m AQUA Optimizer: Energizare și optimalizare apă și hrană.
Energizați, încărcați cu energie- și forță vitală benefică-, și optimalizați apa potabilă și hrana Dvs. zilnică -de la orice distanță!-.

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale RADIONICA, psionica & psihotronica
În afara celor menționate și amintite mai sus; pt a "fotografia" și a "îngheta" o formă de gând a unui trend dorit și programat, de a avea legături structurale sigure, stabile și non-fluctuante, care persistă, în ajutorul procesului de manifestare și materializare forme gând, etc.

m MAGIA.
Tehno-Magie -și- pe calculator cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală și a Programelor RADIONICE de Manifestare !

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale ASTROLOGIA,
prin programarea diferitelor trend-uri astrologice (cu ajutorul simbolurilor planetare și a energiilor zodiacale)

Tehnologia Energiei- si Fortei Vitale FENG SHUI (Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+).
Cu ajutorul acestei tehnologii noi și performante veți putea energiza și încărca cu energii pozitive, benefice, creative și dinamice Feng Shui CHI, spațiile în care trăiți (locuința și/sau camerele din apartamentul Dvs.), și spațiile în care lucrați (biroul și/sau locul de muncă), fără însă a fi nevoit ca să le reamenajați, redecorați sau reconstruiți (conform ideilor -deja- învechite și depășite a Feng Shui-ului traditional) !!!

Kit Feng-Shui bagua
Kit-ul Feng Shui Dinamic (JU 99 + PBT 2400 + Program Feng Shui Plus+) cu harta bagua

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala ...

.

Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitalã -în general- pot fi împărțite în două -mari- categorii:

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care energizează- și încarcă cu Energie Vitală & Forță Vitală apa potabilă și hrana cotidiană.
Fără excepție, fiecare echipament al nostru intră în această gamă largă și în această -primă- categorie!

w Echipamente de Energie Vitală & Forta Vitală care -pe lângă faptul că pot energiza- și satura cu energie- și forta vitală benefică apa potabilă, însă -în plus!- pot elimina dpdv energetic informatiile nocive- și negative care se pot afla în apa potabilă pe care doriți să o consumati. Aceste echipamente sunt cele de tipul Aqua Optimizer®.
AO 1100, AO 2000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000

respectiv, o altă categorizare:

-  Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e
                                            Echipamente pt meditație, relaxare și revitalizare

  blueb.gif (65 bytes)  Echipamente de Energie și Forță Vitală de tipul Standard (VITA / VITAL)
   yellowball -precum și Echipamentele- și Generatoarele de Forță Vitala- care pot fi utilizate -printre altele- și pentru
            r energizare, pt încărcarea și energizarea diferitelor corpuri -pe mai multe planuri- și -cele de tipul AO- încărcarea cu Forță Vitală a apei potabile și a hranei, eliminarea informatiilor nocive, respectiv pt vitalizare și relaxare
AO 1100, AO 2000, JU 99, JU 1000

   yellowball noile tipuri de Echipamente Mentale -pe lângă cele enumerate mai sus!- pot fi utilizate ca și cele mai moderne și eficiente "Mind Machines", printre altele și pt
            r relaxare, meditatie, contemplatie, pt sincronizarea- și armonizarea celor 2 emisfere ale creierului, pt invățare rapidă, învățare limbi străine, pt dezvoltarea- și desăvâșirea personalitatii, etc.
JU 99, JU 1000, LPOG 2400 DL, LPOG 2400 HD, PFC 2000 & 2400, Sport Performer 2400 HD

-  Dispozitive Radionice, psionice & psihotronice

   yellowball pe lângă cele enumerate mai sus (!), dispozitivele Radionice -alimentate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală- pot fi folosite pentru a
            r trimite Energie Vitală & Forță Vitală benefică și creatoare, oriunde și pentru oricine, pt orice dorim, respectiv pentru
            r programare de trend-uri (adică; cu ajutorul Echipamentului veți putea găsi, seta și programa ratele și codurile radionice pt oricine și pt orice, pt orice persoană, obiect, scop sau situație -trend- vizualizată, iar Generatorul de Energie Vitală integrat în Dispozitivul Radionic va genera și emana- și va asigura încontinuu- și în permanență energia-, forta și puterea creativă necesara programului radionic setat pentru a se manifesta, și pentru a se materializa, ca rezultatul scontat și programat să poată să apară -și- pe planul fizic).
(Trend = situație, tendință -dorită și programată-)
RAD 1000, RAD 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000


Deci -pt o mai bună întelegere-;

gelb Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi /Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate, (de tip Standard) pot fi folosite pt energizare, -re-vitalizare și încărcare (până la saturație!) cu Energie Vitală & Forță Vitală - și ca Echipamente Mentale oscillând pe -o singură- frecvență presetată -ultra-joasa fixă -.

blueb.gif (65 bytes) Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e acționate cu Energia Vitala -în afară de cele de mai sus amintite- se pot utiliza pentru meditație, relaxare, contemplație, regenerare, sincronizarea celor două emisfere ale creierului, învățare rapidă, creșterea sinelui și dezvoltarea personalitatii.

hellblau Dispozitivele Radionice, psionice & psihotronice alimentate și propulsate cu Energie Vitală & Forță Vitală pot fi folosite -în afara celor enumerate mai sus- și pentru programarea de "trend"-uri (adică, cu ajutorul lor puteți lua și defini rata radionică a oricărui obiect, a oricărei persoane și a oricărei situații și eveniment dorit și programat, iar Generatorul de Energie Vitală & Forță Vitală integrat va genera-, emite-, conferi și transmite transferând trend-ului vizualizat și ales -încontinuu și neîncetat- Energie Vitală & Forță Vitală (!), spre a se manifesta și spre a se materializa și pe planul fizic, pt a deveni realitate).


ajutăm cu mare plăcere să alegeți cel mai bun și mai adecvat Echipament pt Dvs. și scopurilor Dvs., dacă v-ați hotărât deja ca să comandați, dar nu v-ați hotărât încă asupra unuia dintre ele.  »»

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala .

Cine poate folosi Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală?

Raspunsul este -deasemenea- simplu: oricine, cine are o viziune larga- și cine este destul de deschis pentru a incerca o noua tehnologie de varf.

Dati- și asigurati energie, fortã și putere gândurilor Dvs. pozitive pentru a se manifesta și pe planul fizic/material, in viata de toate zilele.

Cu ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală puteti fi stapanul propriului destin și puteti prelua controlul asupra soartei Dvs. !

In legatura cu procesul de manifestare și al Echipamentelelor de Energie Vitală & Forță Vitală exista un singur secret: folosirea -constienta!- cat mai eficientă a fluxului energetic puternic degajat- și emanat de catre Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală, in toate actiunile și indeletnicirile Dvs.!

Folosirea și utilizarea Echipamentelor de EnergieVitală este ușoară și simplă!

.

Între altele, puteti folosi, în ajutorul Dvs., această nouă tehnologie a Energiei Vitale, a Echipamentelor -generatoare- de Energie Vitală & Fortă Vitală, în combinatie cu metodele avansate ale Neuro-Tehnologiei, respectiv a Programării Neuro-Cibernetice (PNC, -care este în momentul de fată cea mai avansată și eficientă metodă de auto-ajutorare, auto-programare si -dezvoltare), pentru:

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală a deveni mai relaxat și mai concentrat, -mai ales- atunci, când setati ca Generatorul de Energie Vitală -integrat in Echipamentul Dvs. de Energie Vitală & Forta Vitală să pulseze în domeniile frecventelor ultra joase Alfa sau Teta;
Aceste frecvente ale undelor cerebrale sunt asociate -printre altele- cu învătarea mai rapidă, cu  îmbunătătirea și dezvoltarea memoriei și inteligentei, etc.;
(vezi și paginile despre Echipamentele Mentale & PsihoTrainer-e)

Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament MentalEchipamente de Energie- si Fortă Vitală asigurarea-, generarea- și emisia de Energii Vitale active și creative, adecvate, benefice și potrivite schimbării în mai bine a vietii Dvs. -constient programate-, și ajutorarea celor dragi;

Echipamente de Energie- si Forta Vitala LPOG 2400 DL Echipament Mental & PsihoTrainer | Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forta Vitala Universala  +  Legătura structurală TC 99 Cuplu de transfer cu disc unic

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală a furniza- și a asigura Energie Vitală & Forta Vitală în,- și pentru orice activitate (cotidiană) a vietii Dvs., (munca de zi cu zi, activitati -competitionale- sportive, antrenamente, gimnastică -aerobică-, precum și pentru schimbarea unor obiceiuri -indezirabile- și înlocuirea lor cu altele -mai utile și sănătoase, precum și pentru cure de slăbire, scădere în greutate, pentru formarea unui regim alimentar corespunzător, renuntare mai usoară la vicii: tigară-fumat, alcool-băutură, sex, amânarea deciziilor, etc.), pentru o mai bună și mai mare eficacitate;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală a preveni bolile, îmbolnăvirile, respectiv tratarea și vindecarea lor; (folosirea mult mai eficientă a mentalului cu ajutorul Energiei Vitale & Fortei Vitale în scopul -auto- vindecării), și pentru a fii- și rămâne sănătosi;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală protectie și sigurantă -energetică-;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală pentru diferite exercitii fizice și activităti sportive -nu numai de performantă-;

protectie si siguranta -energetica | Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala LPOG 2400: Echipament Mental

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală ajutorarea persoanele sensibile la schimbările vremii, (tratarea și vindecarea migrenelor, a durerilor de cap, etc.);

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală energizarea-, purificarea- și optimalizarea apei potabile și a hranei zilnice (energetizarea apei și a alimentelor);

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală atingerea și cunoasterea unor noi stări și nivele mentale, în îmbunătătirea constientizării, a intuititiei, a cognitiei, a perceptiilor -sau mai nou- proiectiilor extrasenzoriale (PES), precum și a meditatiei;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală eliminarea efectelor negative ale poluării electromagnetice; ca și cele ce apar în vecinătatea liniilor de înaltă tensiune, a aparatelor TV, a monitoarelor, a cablurilor electrice, a cuptoarelor cu microunde, a tuburilor fluorescente, detectoarelor de fum radioactive, telefoanelor celulare, etc.;

          deasemenea:

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală explorarea puterii și a posibilitătilor nemărginite ale subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală o mai bună a folosire a creierului, a mintii și a memoriei;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală armonizarea celor două emisfere cerebrale; o mai bună sincronizare;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală atingerea scopurilor și telurilor, -programarea subconstientului;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală echilibrarea- și energizarea chakrelor, -dirijarea constientă a Fortei Vitale către centrele vitale de energie subtilă;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală intarirea aurei (a campului energetic personal)

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală exercitii pentru dezvoltarea experientelor PES, PSI; (perceptie- sau proiectie extra senzoriala),

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală precognitie;

Echipamente de Energie- si Fortă Vitală telepatie;

Chakra nr. 7
Chakra nr. 6 si 5
Chakra nr. 4
Chakra nr. 3 si 2
Chakra nr. 1

și / sau...: prosperitate materială, dezvoltare personala, controlul obiceiurilor, revitalizare fizică, echilibrarea corpului fizic prin slăbire sau îngrășare, controlul greutatii, amplificarea încrederii în forțele proprii, succes profesional, amplificarea calităților de conducâtor, charisma, succes la examene și creșterea randamentului școlar, realizarea stării de calm profund, găsirea partenerului ideal, amplificarea voinței, armonizarea relațiilor de familie și sociale, eliminarea fumatului, amplificarea imaginației creative, echilibrare psihică, performanțe sportive, etc., etc. .

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala

Atingerea și împlinirea țelurilor și scopurilor Dvs.

.

este mai aproape ca niciodată, pentru că Energia Vitală și Forta Vitală este forța conducătoare și sursa de putere a tuturor activitatilor psihice, mentale și spirituale, este sursa tuturor fenomenelor paranormale, cum ar fi telepatia, (auto)hipnoza, PES (Perceptia Extra Senzorială sau -mai nou- Proiectia Extra Senzorială, ESP), etc.

În concluzie putem deci să afirmăm că Energia Vitală Universală - și implicit Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitală cu Generatoare Chi / Qi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice de Putere integrate, pot fi folosite pentru orice scop nobil și pozitiv, în interesul nostru și al semenilor nostrii, pentru a da putere gândurilor pozitive, pentru a da putere și fortă dorintei de schimbare în mai bine, de a asigura Energia, Forța și Puterea necesară atingerii telurilor propuse! .

Inapoi la inceputul paginii...

Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, și accesoriile lorvital

chi energizer CE 69 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
CE 69

AO 1100 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi energizer 99
AO 1100

AO 2000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - aqua optimizer 2000
AO 2000


JU 99 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator ju 99
JU 99


JU 1000 | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
JU 1000


LPOG 2400 DL | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog dl
LPOG 2400 DL


LPOG 2400 HD | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală - chi generator lpog hd
LPOG 2400 HD


RAD 1000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 1000


RAD 2000 Dispozitiv Radionic | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală
RAD 2000TC 99 Cuplu de transfer - transfer couple for chi energy
TC 99

Accesorii de EnergieVitală
Legături structurale
RAOPTC Cuplu de transfer - large transfer to energize food
RAOPTCPBT 2400 Amplificator / buster de Energie - power booster
PBT 2400


RI 2400 CD Program Radionic de Manifestare
Basic Manifestation Radionic Program

Programe Radionice
Program Radionic de Manifestare - Nou -manifestation program - marketing success
(Nou) Manifestation RadionicProgram


Program Radionic de SuperManifestare - supermanifestation program
SuperManifestation Program


Accesorii speciale de Energie Vitală & Forță Vitală
: CHI-Card
Chi-Card & Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala Universala
» Vezi și pagina 'Catalog'...next

Informatii mai ample și mai detaliate gasiti pe paginile web:
www.energievitala.ro și www.energie-vitala.com

Last updated: 2018
Copyright© 1998-2019 Toate drepturile rezervate !

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.
  »»   

Echipamente de Energie- si Forta Vitala Consultanță on-line [sau prin telefon]

Servicii și consultații oferite
privind Tehnologia Forței Vitale și Echipamentele -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală Universală

recomandata- și oferita toti acelora, care -in primul rand-
Echipamente de Energie- si Forta Vitala vor sa comande
iar în al doilea rând celora, care
Echipamente de Energie- si Forta Vitala au comandat deja Echipamente de Energie Vitală și Forta Vitala și / sau Accesorii de Energie Vitală & Forță Vitală, dar doresc- și vor mai multe informații, suport  și îndrumare despre utilizarea- și folosirea lor
Evident, toți cei care comandă -oricare tip de- Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală, pot fi siguri că vor primii -gratis- toate informațiile necesare pt a putea folosi și utiliza echipamentul/echipamentele comandate, 100%, la potențialul- și capacitatea lor maximă.


Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)Comenzi prin e-mail (Echipamente si accesorii de Energie- si Forta Vitala - Chi, Prana, Orgon, Bio-Energie-)

Comenzi prin E-Mail

39 € / h
(sau echivalentul în RON)


Comenzi prin PayPal
 
  »»   

.
  »»   

Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală :: Pagina index... :: Echipamente -generatoare- de Energie- si Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală

:: Informații interne ::      
doar pt posesorii de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală  »» Echipamente de Energie- si Forta Vitala

.
  »»   


            Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

           printre altele...
          Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
                  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală
Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 

Inapoi la inceputul paginii... :: EnergieVitala | Echipamente de Energie- si Forta Vitala


.
  »»   


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții - Cum?? Cu mai puțin de un ron/leu pe zii, pot să primesc din abundență energie și vitalitate??
-Da! Comandă-ți azi un Chi Card personal, pe cel puțin un an, și vei avea energie și vitalitate la discreție un an de zile, în fiecare zii, la mai puțin de prețul unei cafele!

.
   »»     


Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale
Echipamente
de Energie Vitală & Forță Vitală cu
Generatoare Chi /Qi & Generatoare Prana / Pranice & Generatore Orgon / Orgonice integrate

Echipamente Mentale & PsihoTrainer-e :: Dispozitive Radionice & Psionice / Psihotronice | Programe Manifestare
Energizoare-, revitalizoare și optimalizoare apă- și hrană: AquaVita™ & AquaOptimizer™-e
Neuro-Tehnologie | Programare Neuro-Cibernetica | Programarea conștientă a realității
Manifestare Astro-Dinamică / Astro-Trend: Generatoare de Trend-uri Astrologice
E Magic! & Tehno-Magie: Magia Viitorului | Feng Shui Dinamic & Feng Shui Plus+
Programe Radionice de Manifestare | Simboluri magice
Chi Card

.

Contact / Email

Ne puteți contacta prin email, și ne puteți trimite mesaje și informații, la adresa de email specificată pe pagina "Contact".
Așteptăm rândurile Dvs.!
Vă mulțumim!

Email / Mesaj
» Clic aici pentru a trimite Email cu formularul nostru.»»  Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~

:: Titlul paginii: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ ::
 

 
E-Mail / Mesaj SiteMap / Harta Site Home / Pagina index
7 CHAKRE :: Energizarea și vitalizarea chakrelor  |  7chakre.ro / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ | ~ Prana & Energia Vitală Pranică: Forța și Puterea Universului, acum, la îndemâna Dvs.! ~ | Template: minni-ro | 7 Chakre
Titlul paginii web / Title: Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~ | Descripția paginii / Description: :: 7 CHAKRE | Energizare-, încărcare- și purificare chakre (centre de energie sublimă pranică) cu ajutorul Echipamentelor generatoare de Energie- și Forta Vitala Pranica Universala | Protecție- și siguranță energetică, Energie și Vitalitate ::  |  Site slogen: ~ Energie- si Vitalitate pt CHAKRE, pentru protectia si succesul Dvs.! :: Asigurati energie- si dati forta (vitala) gandurilor Dvs. pozitive si ideilor constructive pentru manifestare! ~
Referer:  |  Distribuție: ALeX S D & Bio-Energy Corp.: Primul distribuitor autorizat a Echipamentelor de Energie Vitală & Forța Vieții dotate cu Generatoare Orgonice & Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale integrate, manufacturate din Orgonit & Orgonite® / Orgonita & SuperOrgonita :: Distribuitor autorizat pentru toata EUROPA și distribuitor unic exclusiv in Europa Centrala- si de Est a Echipamentelor- si Generatoarelor de Energie Vitală & Forță Vitală | Cursuri și Servicii online / Suport tehnic | Coaching & Consultații   |   7 CHAKRE :: Energizarea și vitalizarea chakrelor / Bio-Energy & Bio-Energy Corp. ~
Keywords: chakre, 7 chakre, prana, energie pranică, energie, forta, vital, bio, vitală, energie vitala, forta vietii, orgon, od, radionica, mental, apavie, energizare, vitalizare, generator energie, vital, forta vietii, relaxare, aura, kundalini, forță, chi, generator
7 CHAKRE :: Energizarea si purificarea CHAKRE-lor, a centrelor sublime energetice cu ajutorul Echipamentelor -generatoare- de ENERGIE- și FORȚĂ VITALĂ Pranică | Prana - energia pranica, chi-qi, ki-kí, od, orgon-orgone, bio-energie | www.7chakre.ro ~
USA | LifeEnergy & LifeForce Equipments powered by Chi Generators & Prana Generators & Orgone Generators ÉletErőt és ÉletEnergiát generáló Készülékek LifeEnergy & LifeForce generator Equipments Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala Universala Echipamente generatoare de Energie- si Forta Vitala EU | European Union / Uniunea Europeana ~
Mai detaliat, cu și mai multe informații:
www.energie-vitala.com  |  www.energievitala.ro